Corteco

  www.corteco.com

CORTECO – O KOMPANIJI

CORTECO je kompanija Freudenberg Group koja je jedan od vodećih dostavljača u oblasti auto delova sa odgovarajućim kvalitetom proizvoda za prvu ugradnju. Sa više od 19000 svojih artikala kompanija nudi najširi spektar semeringa, delova trapa, nosača motora, kočionih creva i filtera za kabine.

Proizvodi marke CORTECO proizvode se na 6 mesta u Evropi, odnosno u preko 16 razlčitih zemalja širom sveta. Kompanija je poznata po svojim odličnim metodama usluge i ekspeditivnim logističkim sistemom. Ovo zajedno sa kvalitetom proizvoda je osnova na kojoj se gradi pozicija kompanije na tržištu.

Autodelovi marke CORTECO koriste se kod proizvođača i dostavljača originalnih delova širom sveta. Za proizvodnju i realizaciju proizvoda CORTECO-a koristi se čitav naučno tehnički i trgovinski potencijal Freudenberg Group-a koji garantuje njihov uspeh.

 

OSNOVNI PRINCIPI KOMPANIJE

Carl Johann Freudenberg 1887 godine  uspostavio je poslovnu kulturu koja je preživela mnoge društvene promene i industrijske inovacije.Isti principi i danas oblikuju korporativnu kulturu u svakodnevnim odnosima sa zaposlenima, poslovnim partnerima, klijentima, lokalnim zajednicama, i svim zainteresovanim stranama.

 

PONUDA KOMAPNIJE

Corteco u svojoj ponudi ima preko 19 000 rezervnih delova koji su raspoređeni u tri glavne grupe: Dihtunzi, Kontrola vibracija i Filtrirenje kabine.

U našoj ponudi možete naći:

STATIČKI DIHTUNZI

 

 

DINAMIČKI DIHTUNZI

AUTOMATSKI MENJAČ

VENTILI

KOČIONA CREVA

Crankshaft pulley

Engine and gearbox

Chassis and drive train

Suspension

FILTERI

 

Particle filter

Combi filter