Novosti

CONTINENTAL METLICE!

Datum objave: 17.08.2018.

Novo u WINT ponudi!

CONTINENTAL METLICE!


Kompanija CONTINENTAL je u Julu 2018 godine predstavila razne novine u svojoj ponudi, a asortiman svojih proizvoda su proširili za još jedan. Tom prilikom su predstavili nove Continental metlice u tri varijante.

AQUACTRL SET, AQUACTRL or REARCTRL – svi Continental brisači vetrobrana osiguravaju optimalnu vidljivost u svim vremenskim uslovima, izuzetno su laki za ugradnju (ugrađuju se za nekoliko  sekundi), a istovremeno su izuzetno tihi.

2CT Trening

Datum objave: 03.08.2018.

LUK 2CT Trening

LuK suva dvostruka kvačila za putnička vozila sa DSG menjačima

MEYLE - NOVO U PONUDI!

Datum objave: 01.08.2018.

MEYLE 


NOVO U WINT PONUDI!

OSRAM - Vehicle Lamp Finder

Datum objave: 30.07.2018.

OSRAM

Vehicle Lamp Finder


Nakon više od 110 godina postojanja Osram danas predstavlja jedno od dva vodeća svetska imena u osvetljenju. Sa udelom od 43% u ukupnom prometu LED sijalica na svetkom tržištu, u samom je vrhu proizvođača automobilskih lampi i LED optike. OSRAM brand registrovan je daleke 1906. godine i jedna je od najstarijih i najprepoznatljivijih prodajnih marki na svetu.

MIRAGLIO SPA

Datum objave: 30.07.2018.

MIRAGLIO SPA

Italijanski kvalitet


MIRAGLIO SPA je italijanski proizvođač podizača prozora, spoljašnjih i unutrašnjih ručica, brava, ujedno i vodeći snabdevač aftermarketa u Evropi. Već više od 60 godina, svaki prozvod je proizveden prema najstrožim i najvišim "Made in Italy" standardima, samo za ljubitelje kvaliteta.

AUTOFREN SEINSA

Datum objave: 30.07.2018.

AUTOFREN - SEINSA

U WINT PONUDI


Seinsa Autofren je španska kompanija osnoavna 1972 godine u Eugi (Navarra). Kompanija je posvećena distribuciji i proizvodnji setova i gumenih delova za remont delova kvačila i hidrauličnih kočnica. Počela je kao mala firma koja je ulaganjem u promene i inovacije tokom godina postavila evropske standarde na automobilskom aftermarket tržištu.

SUMEX Auto oprema!

Datum objave: 06.07.2018.

SUMEX AUTO OPREMA!


SUMEX GROUP osnovan je 1969. godine u Španiji. Sami početci poslovanja vezuju se za trgovinu hemikalija i sirovina. Tokom godina kompanija se razvija i svoje poslovanje okreće ka auto industriji. Predstavljena u više od 50 zemalja, danas se kompanija SUMEX uspešno pozicionirala kao Evropski lider u razvoju, proizvodnji I distribuciji dodatne opreme za automobile. Svoju popularnost stekli su razvijanjem proizvoda originalnog dizajna u izvrsnom pakovanju. Kako bi učvrstili svoju poziciju u odnosu na sve veći boj konkurenata, SUMEX razvija zasebne brendove, od kojih se svaki izdvaja drugačijom ličnošću.

HERTH+BUSS

Datum objave: 02.07.2018.

HERTH+BUSS


Kompanija Herth+Buss osnovana je 1925. godine u Nemačkoj, specijalizovana za prodaju delova za japanska i korejska vozila. Sedište kompanije je 1967. godine premešteno u Heusenstam-u. Danas kompanija posluje na međunarodnom tržištu sa sedištima u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Belgiji, i predstavništima u Milanu i Moskvi.
U svom proizvodnom programu imaju brendove Jakoparts i Elparts. Elparts nudi široku paletu sa preko 7.700 elektricnih delova za putnicka i teretna vozila. Jakoparts je specijalista za japanska i korejska vozila. Sa paletom od preko 19.000 rezervnih delova za 7.700 modela azijskih vozila, HERTH+BUSS garantuje da možete naci odgovarajuci proizvod za vaše vozilo.