Novosti

TEKAS

Datum objave: 10.01.2019.

 TEKAS - PRVA NACIONALNA KONFERERNCIJA ZA AUTO SERVISERE

Tehnička konferencija za auto servisere - TEKAS je prva nacionalna konferencija za auto servisere koja će biti održana u subotu 16.03.2019. u Sava Centru, Beograd i koja će okupiti oko 500 servisera sa teritorije cele Srbije.

Novo u Blue Print ponudi – kvačila za evropska vozila!

Nakon strateških razmatranja i analize međunarodnog razvojnog potencijala, bilstein group menadžment tim odlučio je da konsoliduje kompetencije kvačila za putnička vozila u okviru grupe pod oznakom proizvoda Blue Print.  

Poseta fabrikama KAYABA brenda

Datum objave: 25.10.2018.

Putopisi iz Praga


Početkom oktobra 2018., uputili smo se u Češku Republiku, u posetu fabrikama Kayabe i Škode. Družina mala ali odabrana, sastavljena pre svega od vernih klijenata Wagen Internationala, uz prisustvo vođe puta iz WINT-a, vozača i jednog pripadnika „sedme sile“.

Zaputili smo se u pravcu  severozapada nešto nakon ponoći. Savršeno vreme za putovanje, jer se provede uglavnom u snu.

NOVI WINT PARTNER - BEX

Datum objave: 02.10.2018.

Izaberite svoju kurirsku službu, uz iste uslove kao i do sada.


Srećni smo da obavestimo sve klijente koji koriste mogućnost dostave robe preko kurirskih službi, da će od sada imati mogućnost izbora dostavljača.

Kako WINT stalno širi spektar partnera, domaćih kao i stranih, ovim putem Vas obaveštavamo da smo proširili mogućnost isporuke robe sa kurirskom službom BEX express. Svi uslovi su isti kao i kod Daily Expressa i na vama je da sami odaberete ko će vam dostaviti robu.

CONTINENTAL METLICE!

Datum objave: 17.08.2018.

Novo u WINT ponudi!

CONTINENTAL METLICE!


Kompanija CONTINENTAL je u Julu 2018 godine predstavila razne novine u svojoj ponudi, a asortiman svojih proizvoda su proširili za još jedan. Tom prilikom su predstavili nove Continental metlice u tri varijante.

AQUACTRL SET, AQUACTRL or REARCTRL – svi Continental brisači vetrobrana osiguravaju optimalnu vidljivost u svim vremenskim uslovima, izuzetno su laki za ugradnju (ugrađuju se za nekoliko  sekundi), a istovremeno su izuzetno tihi.

MEYLE - NOVO U PONUDI!

Datum objave: 01.08.2018.

MEYLE 


Tokom svog života i rada u Južnoj Americi, trgovac i amaterski trkač Wulf Geatner prepoznao je ogromnu potražnju lokalnih tržišta za rezervnim delovima za nemačka vozila. Nakon povratka u Nemačku 1958. godine pokrenuo je svoju poslovnu ideju i pretočio je u kompaniju Wulf Geatner GMBG.  Kompanija se specijalizovala za izvoz originalih nemačkih delova za automobile za Latinsku Ameriku.

OSRAM - Vehicle Lamp Finder

Datum objave: 30.07.2018.

OSRAM

Vehicle Lamp Finder


Nakon više od 110 godina postojanja Osram danas predstavlja jedno od dva vodeća svetska imena u osvetljenju. Sa udelom od 43% u ukupnom prometu LED sijalica na svetkom tržištu, u samom je vrhu proizvođača automobilskih lampi i LED optike. OSRAM brand registrovan je daleke 1906. godine i jedna je od najstarijih i najprepoznatljivijih prodajnih marki na svetu.

MIRAGLIO SPA

Datum objave: 30.07.2018.

MIRAGLIO SPA

Italijanski kvalitet


MIRAGLIO SPA je italijanski proizvođač podizača prozora, spoljašnjih i unutrašnjih ručica, brava, ujedno i vodeći snabdevač aftermarketa u Evropi. Već više od 60 godina, svaki prozvod je proizveden prema najstrožim i najvišim "Made in Italy" standardima, samo za ljubitelje kvaliteta.