WINT EXPO 2017

07.06.2017.

Ideja za ostvarivanje ovako velikog poduhvata bila je da se našim klijentima omogući da bliže upoznaju brendove koje unazad godinama koriste. Klijenti su bili u mogućnosti da upoznaju većinu ponude koju WINT ima u svojim poslovnicama, kao i da saznaju sve o kompanijama sa kojima radimo. U direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanija iz industrije auto delova dobili su sve potrebne informacije o proizvodima i novitetima. Klijentima su u svakom trenutku bile na raspolaganju hostese, kao i WINT zaposleni koji su im bili od velike pomoći u komunikaciji sa izlagačima.

Našim dobavljačima smo omogućili da se bolje predstave i povežu sa krajnjim korisnicima svojih proizvoda. Tokom trajanja sajma dobavljači su organizovali niz predavanja i treninga u konferencijskim salama hotela Holliday Inn.

Da bi našim klijentima bilo što prijatnije postarali smo se da u toku celog dana imaju obezbeđen besplatan ketering i osveženje, a za one mlađe organizovana je i ChillOut zona sa raznim igricama, kako bi i njima dan protekao što zabavnije.