TOTAL

 

Total je jedna od pet najuspešnijih svetskih naftnih kompanija, prisutna u više od 130 zemalja i broji oko 100 000 zaposlenih na svim kontinentima. U Srbiji prisutan od 2010. godine kada je izabrao da svoju investiciju za prostor Balkana uloži baš u Srbiju.

Partnerstva sa najvećim automobilskim kompanijama, širok dijapazon najsavremenijih proizvoda koji može da odgovori zahtevima svih proizvođača.

Kroz brendove Total i Elf poznati su po proizvodnji maziva najboljeg kvaliteta na tržištu. U stvari, neprevaziđena posvećenost čini Total potpuno jedinstvenim. Kada je u pitanju kvalitet njihovih proizvoda veoma su strastveni, i umesto da samo obećavaju, oni ga i garantujuo. Od baznih ulja do finalnog maziva, razrađuju svaki detalj dok ne postignu garantovano najviše standarde. A testiranje se ne završava na tome. Svako Total mazivo se testira kako bi se osiguralo da ispunjava sve najstrože međunarodne standarde (ACEA 2008, API, SAE), a zatim ih testiramo na najzahtevnijim motorima visokih performansi – u vozilima za Formulu 1 i Svetski reli šampionat, uključujući i pobednike iz 2012. godine.