Novosti

Proširena FAG ponuda

Datum objave: 17.06.2019.

Schaeffler Automotive Aftermarket je preuredio svoj portfolio rezervnih delova šasije vozila u okviru svog brenda FAG. Sveobuhvatni raspon ponude delova mehanizama upravljanja i oslanjanja, pogonskih vratila i ležišta amortizera upotpunjuju postojeći program ležajeva točkova našeg tradicijom bogatog brenda. Zahvaljujući dosledno visokom kvalitetu svih naših proizvoda, sada ništa ne stoji putu istinski profesionalne popravke šasije.

ECAP je školski centar za obuku auto-servisera gde možete pohađati više od 20 obuka koje pokrivaju kompletnu arhitekturu savremenih vozila.

Automatski menjači, Upravljanje dizel motorima, Sistemi klimatizacije, CAN i LIN bus komunikacija su samo neke od obuka koje su u ponudi.

Obuke traju od 1 do 3 radna dana.

The SAG/Autonet Group participates with a majority in the market leader Wagen international d.o.o (Wint), which is active in Serbia.

SAG/Autonet Grupa je stekla većinske akcije kompanije  Wagen International d.o.o (Wint), koja posluje u Srbiji.

CAVO OTOMOTIVE sada na stanju

Datum objave: 16.04.2019.

Od sada i u WINT ponudi.

Cavo Otomotiv je osnovan 1984. i trenutno uživa u ulozi lidera na turskom tržištu u proizvodnji sajli. Samo tri godine kasnije kompanija je postala OEM dobavljač brendova kao što su Renault, Fiat, Toyota i mnogi drugi. 

Novosti kod Mahle brenda

Datum objave: 05.03.2019.

NOVI DIZAJN PAKOVANJA

JEDNOSTAVAN. JASAN. KOMPAKTAN.

Falsifikovane svećice ili ne?

Datum objave: 28.02.2019.

Da li ste ikada kupili proizvod neke poznate marke da biste kasnije shvatili da se radi o falsifikatu? Nažalost, kao i kod brojnih premium proizvoda, to se može dogoditi i sa delovima kompanije NGK SPARK PLUG. Zapravo, Centar tehničke službe kompanije nedavno je utvrdio da su falsifikovane svećice CR9EIX prouzrokovale oštećenje motora zbog istopljenih elektroda.

TEKAS

Datum objave: 10.01.2019.

 TEKAS - PRVA NACIONALNA KONFERERNCIJA ZA AUTO SERVISERE

Tehnička konferencija za auto servisere - TEKAS je prva nacionalna konferencija za auto servisere koja će biti održana u subotu 16.03.2019. u Sava Centru, Beograd i koja će okupiti oko 500 servisera sa teritorije cele Srbije.