Novosti

QWP NA STANJU!

Datum objave: 27.09.2019.

QWP ekskluzivno u WINT ponudi!

Blue Print kvačila namenjena su kupcima koji žele OE kvalitet i nove, kvalitetne i nereparirane auto-delove po povoljnijoj ceni od premium brendova.                                                                 

Ukupan asortiman od preko 3.200 različitih artikala pokriva više od 30.000 evropskih i azijskih putničkih i lakih komercijalnih vozila i sastoji se od: 1.100 setova kvačila + dodatne komponente: potisni ležajevi, glavni i pomoćni cilindri...

OTVARANJE POSLOVNICE VOŽDOVAC

Datum objave: 23.07.2019.

Wagen International nastavlja da širi svoj obim poslovanja u 2019-oj otvaranjem još jedne poslovnice na Voždovcu.

Proširena FAG ponuda

Datum objave: 17.06.2019.

Schaeffler Automotive Aftermarket je preuredio svoj portfolio rezervnih delova šasije vozila u okviru svog brenda FAG. Sveobuhvatni raspon ponude delova mehanizama upravljanja i oslanjanja, pogonskih vratila i ležišta amortizera upotpunjuju postojeći program ležajeva točkova našeg tradicijom bogatog brenda. Zahvaljujući dosledno visokom kvalitetu svih naših proizvoda, sada ništa ne stoji putu istinski profesionalne popravke šasije.

ECAP je školski centar za obuku auto-servisera gde možete pohađati više od 20 obuka koje pokrivaju kompletnu arhitekturu savremenih vozila.

Automatski menjači, Upravljanje dizel motorima, Sistemi klimatizacije, CAN i LIN bus komunikacija su samo neke od obuka koje su u ponudi.

Obuke traju od 1 do 3 radna dana.

The SAG/Autonet Group participates with a majority in the market leader Wagen international d.o.o (Wint), which is active in Serbia.

SAG/Autonet Grupa je stekla većinske akcije kompanije  Wagen International d.o.o (Wint), koja posluje u Srbiji.

CAVO OTOMOTIVE sada na stanju

Datum objave: 16.04.2019.

Od sada i u WINT ponudi.

Cavo Otomotiv je osnovan 1984. i trenutno uživa u ulozi lidera na turskom tržištu u proizvodnji sajli. Samo tri godine kasnije kompanija je postala OEM dobavljač brendova kao što su Renault, Fiat, Toyota i mnogi drugi.