Novo u Blue Print ponudi - kvačila za evropska vozila

30.10.2018.

Novo u Blue Print ponudi – kvačila za evropska vozila!
 

Nakon strateških razmatranja i analize međunarodnog razvojnog potencijala, bilstein group menadžment tim odlučio je da konsoliduje kompetencije kvačila za putnička vozila u okviru grupe pod oznakom proizvoda Blue Print.  

Širok spektar kvačila za putnička vozila KM brenda biće dodat u postojeći portfolio brenda Blue Print. bilstein group svoju stručnost u ovoj oblasti postiže zahvaljujući posebnoj jedinici koja funkcioniše u okviru grupe, Clutch Competence Centre, sa posebnom laboratorijom za testiranje, kako bi se obezbedilo da sva kvačila odgovaraju standardu kvaliteta originalne opreme.

Od sada Blue Print u okviru svoje ponude raspolaže sa više od 1.100 setova kvačila za evropske i azijske modele, pokrivajući preko 30.000 putničkih i lakih komercijalnih vozila.

Blue Print kvačila odlikuju:

  • Visok kvalitet: Sva Blue Print kvačila specifikovana su po standardima koji garantuju direktnu zamenu za originalnu opremu.
  • Pokrivenost asortimana: Blue Print stalno dodaje nove proizvode u svoj asortiman.
  • Laka instalacija: Kvačila su snabdevena detaljnim uputstvima, tako da i najkomplikovanije popravke mogu biti jasno razumljive.
  • Rešenja izrađena po meri: Nudimo poboljšanja skrojena po zahtevima klijenata.